Zsúfolt orr, fájdalom sugárzik a szem alatt, láz: mind a tüneteket, arcüreggyulladás van. Az alapokat tudom, 5 trükk, hogy küzdj ellene.

Tünetek, orrmelléküreg-Gyulladás, orrmelléküreg-Gyulladás

egy gyulladás a nyálkahártya (puha, szerves szövet) bélés belső falán egy sinus. Ha több orrmelléküregek Tünetek, orrmelléküreg-Gyulladás, orrmelléküreg-Gyulladásmegérintette, ugyanakkor, ez az úgynevezett “pansinusitis”. Az orrmelléküregek csontos üregekben, az arc, az összes csatlakoztatott, hogy az orr-üregek. A pontos szerepe a szervezet még mindig nehezen érthető. Tudjuk megkülönböztetni a sinus maxillaris, a rostacsonti arcüreg, a homloküreg a sphenoidal sinus. Vannak, így különböző formái arcüreggyulladás szerint az érintett sinus, de a sinusitis maxillaris messze a leggyakoribb. A legtöbb esetben, ez annak köszönhető, hogy egy orr-fertőzés (pl. megfázás) vagy allergia, ritkán, hogy egy fogászati probléma (pl. mély szuvasodás). A legjellemzőbb tünet, az egyoldalú fájdalom, Amely alatt egy szem felé, az állkapocs. Az orrom eldugult, a beteg enyhe láz. Leggyakrabban, az akut orrmelléküreg-gyulladás, eltűnik a kevesebb, mint 4 hét. Ha így folytatod tovább, az idült arcüreggyulladás.

Természetes, trükkök, valamint egyéb enyhe technikák nem mindig elég, hogy a számláló arcüreggyulladás. Ha a tünetek nem javulnak 5 nap után, konzultáljon orvosával. Olvassa el azonnal, ha a szeme duzzadt, fájdalmas: ez egy potenciálisan veszélyes szövődménye az orrmelléküreg-gyulladás, amely megtámadja a szemészeti régióban. Antibiotikumos kezelés általában ad jó eredményeket. Egyéb tünetek kell, hogy forduljon sürgősen: egy erőszakos migrén,

Tipp 1: belélegezni gőz

Abban az esetben, arcüreggyulladás, ez az egyszerű, 100% – ban természetes módszer segít, hogy lélegezni. Kezdjük azzal, hogy egy nagy fazék vizet forrni. Távolítsa el az edényt a tűzről, amikor a víz készen áll. Várj egy kicsit, amíg a gőz már nem forró. Szivacs törölközőt a fejed (gőz nem menekülés), akkor sovány az arca a serpenyőben, majd lélegezni a teljes orr! Vízgőz majd felenged orr váladék, amely lehetővé teszi, hogy kihozza őket egyszerűen fúj az orrából.

Tipp 2: a Növények segíteni, orrmelléküreg-gyulladás

Tipp 2: a Növények segíteni, orrmelléküreg-gyulladásAbban az esetben, arcüreggyulladás , meg lehet próbálni, alternatív gyógyszerek által, hogy nézd meg a gyógyszer kert . A levelek, borsmenta, eukaliptusz, többek között, nagyon hasznos jobban lélegzik. Használja őket, lehetőleg a belégzés, hozzátéve, hogy a forró víz. Egyes gyógyteák is enyhíti az airways: opt tea, fekete bodza, gyömbér gyökér, vagy a kamilla .

Tipp 3: Illóolajok Anti-

arcüreggyulladás Aromaterápiás lehet igazán hasznos során az arcüreggyulladás. A sok illóolajok elérhető, hogy az eukaliptusz sugárzott valószínűleg a legtöbb jelezte. Egyesíti a gyulladáscsökkentő, fluidizing, antivirális, antibakteriális tulajdonságai: tökéletes, enyhíti a légutakat. Élvezni erényeit, tölts 2 vagy 3 csepp egy zsebkendőt, majd lélegezz 5-szor egy nap. Megjegyzés: azért, Mert a nagyon alacsony toxicitás, radikálisan eukaliptusz illóolaj használható a gyermekek, terhes nők, mint a korán, mint a terhesség második trimeszterében.

Tipp 4: Sós

Egy injekciót, a só (sós) mindkét orrnyílásba segít kiüríteni a váladék. Könnyen megtalálja a sóoldat egy gyógyszertárba, de akkor is elkészíti a saját keverék (9 g tengeri só 1 liter meleg vízben). Feküdjön az oldalán, csukd be a szád, majd adja be a sós vizet a orrlyuk található a legmagasabb. A megoldást majd át a sinus, majd gyere át a másik oldalra is, a váladék. Le tudsz feküdni a másik oldalon, hogy újítsa meg a műveletet. Ez az orr gyomormosás lehet tenni egy nap többször esetén orrmelléküreg-gyulladás.

Tipp 5: Belőle A NyavalyájátTipp 5: Belőle A Nyavalyáját

Tedd a homlokomra, majd végig a szárnyak, az orr, egy módszer, agyag hatékony, hogy törölje a légutakat. Hogy előkészítse a borogatás , elég mix agyagot vízzel, amíg egy sűrű massza kapott. Hagyd, hogy körülbelül másfél óra, hogy tisztítsa meg az arcát. Ideális esetben a borogatást alkalmazni kell reggel-este, míg észrevehető javulás a tüneteket, arcüreggyulladás. Tudod is megpróbál egy édes borogatás ellen arcüreggyulladás .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *