Hirtelen szomorú, nincs levegő, meg a lábát vágják … … ha egy spasmophilia válság? A lényeg, hogy ez a betegség gyakori, de még mindig kevéssé ismert.

Spasmophilia: mi ez?

A nagy kérdés az, hogy a tudósok tanulmányozták az esetben, spasmophilia sok éve, de még nem birkózzon meg aSpasmophilia: mi ez? természet, ez a betegség. Franciaországban sok pszichiáterek tagadja a létét spasmophilia: a tünetek valóban megfelelnek egy pszichológiai betegség, az úgynevezett “pánikroham”. De más elméletek clash: egyesek szerint spasmophilia is van fizikai oka, hogy a potenciálisan előforduló, örökletes. Ez magában foglalhatja egy enyhe formája nem tudnak ellazulni. Az utóbbi egy-szindróma a neuromuszkuláris túlzott izgatottság, megnyilvánuló akaratlan összehúzódások, nagyon hosszú izmok. Ebben az esetben, Spasmophilia lehet közvetlenül kapcsolódó, a hiánya, magnézium , foszfor-és / vagy kalcium – … Aki birtokolja az igazságot? Lehetetlen kiejteni ma. Ami bizonyos, másrészt, hogy közel 10 millió francia emberek, főleg a nők, érintené spasmophilia. A probléma csak Franciaországban: a koncepció spasmophilia nem ismert az egész világon. A tünetek összekeverni azokat az egyéb betegségek, mint például a hiperventilláció az Angolszász országokban. A probléma csak Franciaországban: a koncepció spasmophilia nem ismert az egész világon. A tünetek összekeverni azokat az egyéb betegségek, mint például a hiperventilláció az Angolszász országokban. A probléma csak Franciaországban: a koncepció spasmophilia nem ismert az egész világon. A tünetek összekeverni azokat az egyéb betegségek, mint például a hiperventilláció az Angolszász országokban.

A fő tünetek a spasmophilia

válság spasmophilia válság kifejezhető nagyon eltérő, egyik emberről a másikra. A leggyakoribb tünetek: hirtelen fellépő szorongás, kíséri nagy fáradtság, betegségek, a vegetatív idegrendszer. Ezek különösen nyilvánvaló, mint a szívdobogás , a szédülés , a fejfájás , a mellkasi fájdalom, hasi görcsök, a görcsök, a méh vagy a gyorsabb légzés. Sok más tünet lehet adni, hogy ez a klasszikus asztal, mint a hangulati zavarok, vagy ízületi fájdalom.

Spasmophilia: mikor forduljon?

Spasmophilia: mikor forduljon?A legjobb, hogy konzultáljon orvosával, amint az első rohamokat. Minél előbb, annál spasmophilia gondoskodott, a kisebb valószínűséggel szenvednek a szövődmények.

Miután érdeklődött a természet, intenzitása a tünetek, az orvos végezhet a különböző vizsgálatok diagnosztizálni spasmophilia. Az egyik leggyakoribb a keresést a jele Chvostek: te csak tartsd a szád nyitva, amíg az orvos óvatosan használja a reflex-kalapács, hogy tesztelje a arcideg. Hirtelen felemelje a commissure az ajkak azt jelzi, hogy a neuromuscularis túlzott izgatottság jellemző spasmophilia.

Spasmophilia: mikor kell aggódni?

Egy spasmophilia válság nem ártalmas az egészségre. Azonban van egy kiváltó ok: a beteg attól fél, hogy ismételje meg a válság, különösen a nyilvánosság előtt. De nincs semmi, mint a stressz kiváltó új epizód spasmophilia … Egy ördögi kör, gyorsan beállítani. A legsúlyosabb esetekben, több görcsrohamok fordulhatnak elő naponta. Minél több idő telik el, annál nagyobb hatást gyakorol a morál (pl. álmatlanság, depresszió, öngyilkossági kísérlet). A következmények a testi egészség is fontos: a nagyon gyakori hasi görcsök vezethet, hogy a különböző betegségek, az emésztési rendszer. Ha él, állandó a szorongás, Hogy egyre több aludni, vagy fél, hogy elhagyja otthonát, keresse fel orvosát, nagyon gyorsan. Megfelelő ellátás segít kontrollálni, illetve enyhíteni a rohamok.

Melyek a kezelések spasmophilia?

A különböző kezelések tekinthető elleni spasmophilia. Az étrend-kiegészítők gyakran ajánlott hiányosságok kompenzálására, kalcium, magnézium, foszfor. Az alternatív gyógyászat is segítségére lehet nyugodt a szorongás. Ügyesen alternatív gyógyászat , viszont a ballote készítmények, nagyon hatékony a stressz ellen. Azok, akik egy bigaradier bázis is ajánlott: segítenek a harcban neuromuscularis túlzott izgatottság. Azt is, hogy a használata a különböző relaxációs technikák, mint a jóga. Azonban a legsúlyosabb esetekben csak a kognitív, illetve viselkedési technikákat, tényleg működik.

Vannak, azt jelenti, hogy a megelőzés?Vannak, azt jelenti, hogy a megelőzés?

A megelőzés, a spasmophilia mindenekelőtt egy jó higiénia. Vigyázz a diéta különösen: enni az egészséges, változatos, hogy elkerüljék az élelmiszer hiányosságok. Elkerülni, amennyire csak lehetséges, alkohol, illetve egyéb izgalmas termékek. Gyakorlatban egy sporttevékenység, relaxációs gyakorlatok, hogy ürítsék ki a stressz. Is, győződjön meg arról, hogy eleget aludni .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *