A Kávé Jó Nekem?A kávé számos előny-kockázat

Merész, földes, robusztus, kávé, szerelmes, ízek, hogy energiát korán reggel ébresztő, lassan délután. De ez a kedvenc itala is csupa egészségügyi ellátásokra? A kérdés, hogy nem a kávé jó volt ellentmondásos, egészség, táplálkozás témában évek óta. Mint kiderült, lehet élvezni számos előnye inni egy pár csésze kávé minden nap. Ne tegye el azt a bögrét csak még!

A kávé egészséges?

Bár 64% – a az Amerikaiak inni egy csészével, vagy inkább a nap, az emberek megkérdőjelezte az egészségügyi ellátások a kávé évek óta. Az orvosok gyakran arra ösztönzik az embereket, hogy ne igyál kávét, hogy ne váljanak rabja a koffein serkentő vegyület, amely felgyorsítja a természetes folyamatok a szervezetben, s most felébredt.

Azonban új kutatás azt mondja, hogy egy másik történet arról, hogy a kávé egészségre gyakorolt hatások. Egy tanulmány kimutatta, hogy az emberek, akik ittak két-négy 8 unciás csésze kávét egy nap volt alacsonyabb a stroke kockázatának, ami történik, amikor a vér áramlását az agy leáll. Ez az ital is tartsa az erek rugalmas módon, hogy csökkenti a szívroham kockázatát.

A kávé még az is lehet, segít lassítani az öregedési folyamatot. Speciális vegyületeket, amelyek csökkentik a gyulladást a test körül. Kevesebb gyulladás, kisebb a kockázata a fejlődő Alzheimer-kór olyan betegség, ami emlékezetkiesést okoz. A kávé még összetevők úgynevezett antioxidánsok, hogy tartsa a sejteket a károsodástól. Az eredmény? Ezt az italt lehet megvédeni a fejlődő bizonyos típusú rák, máj betegség.

Ki kell kerülni a kávét?Ki kell kerülni a kávét?

Bár a kávé egészséges lehet, ez nem segít néhány embernek. Ha érzed, hogy ideges vagy izgatott, miután ivott egy csésze, a koffein lehet is serkenti. A nők, akik terhesek is szeretné, hogy korlátozza a mennyiségű kávét isznak. Az orvosok nem igazán tudom, hogy a kávé, a koffein hatással lehet egy születendő baba fejlődését. Azonban a jelenlegi kutatás arra utal, hogy akár 200mg koffein egy nap nem növeli a kockázatot. Ha magas vérnyomása vagy szívbetegsége, lehet, hogy te is korlátozza, vagy kerülje a kávét.

Mennyi kávét igyak?

A legtöbb előnye a mentális, mind fizikai előnyök a kávét, kövesse az alábbi napi iránymutatás:

Átlagos felnőttek körülbelül inni négy 8 uncia csésze

Terhes nők 12 gramm vagy annál kevesebb

Emberek szívbetegségek kell ragaszkodni egy vagy két 8 unciás csésze

Mindig hallgass a testedre. Ha van egy fél-kupa, érezi, hogy ideges vagy, vagy beteg, nem kell tovább innod. Tedd, amit úgy érzi, jobb, ha már ne élvezze a kávé, nem kell, hogy valaki elkezdjen inni.

Tippek, hogy a legtöbbet a kávétTippek, hogy a legtöbbet a kávét

Tovább ezeket a gondolatokat a fejedben, hogy élvezze is több, egészségügyi ellátások, a napi kávé:

Az utolsó kupa előtt 2 óráig tart, néhány órával a koffein hatása. Kávét inni, a késő délután vagy este lehet tartani attól, hogy elaludni, lefekvés előtt.

Megszórjuk a fahéjas az íze miatt. Az íze remek, fahéj is segít csökkenteni a koleszterin.

Szeretnél még több antioxidánsok a kávét? Ugrás a cukrot, majd adjunk hozzá egy kis cukrozatlan kakaópor. Lehet, hogy segít csökkenteni a szívroham kockázatát is.

Maradj a koffein. Egyes tanulmányok kimutatták, hogy a koffeinmentes kávét nem csökkenti a kockázatát, hogy bizonyos betegségek, ahogy koffeintartalmú kávét.

Lehet, hogy több energia? Látogatás mercy.com ma egy időpontot az alapellátás orvosa. Nem várhatunk megosztani más egészséges tippek, szokások, amely segít megtalálni a kap-up-and-go.

No Comments Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *