chocolate slimStijn Soenen, munkatársak írni egy új cikk, hogy egy normális proteininntak 0.8 gramm testtömeg-kilogrammonként, ez elegendő ahhoz, hogy tartsa a súlyát után nem az a diéta, de ez egy magasabb bevitel 1.2 gramm per kilogramm szükséges, hogy chocolateslim a zsírmentes testtömeg, illetve az energiafelhasználás nyugalomban. Egy új tanulmány azt is megállapította, chocolate slim a veszteség a zsírmentes tömege sokkal kisebb, mint amikor a résztvevők evett 1.6 gramm fehérje / kg testsúly képest 0.8 gramm per kilogramm. Diéta 2.4 gramm fehérje / kg, feltéve, azonban további előny, ami viszont arra chocolate slim , hogy a hatás csökken egy bizonyos szinten.chocolate slim

Chocolate slim – dolgozik – értékelés –vélemények – tapasztalatok

Az utolsó cikk említek itt, most tett közzé az interneten a British Journal of Nutrition, címe Hatások a magas fehérjetartalmú étrend a testsúly, vércukor, vérzsír, valamint a vérnyomás, a 2-es típusú cukorbetegség: a meta-analízis, randomizált kontrollált vizsgálatok.chocolate slim

Ezzel szemben a fent említett metaanalysen, hogy Schwingshackl, Hoffmann, høyproteindietter akik a 2-es típusú cukorbetegség.

Itt volt randomizált, kontrollált vizsgálatban, ahol a fehérje bevitel több mint 20 százalékos energia-bevitel høyproteindietten tartalmazza, ez volt a különbség a proteininntak között intervensjons, valamint a kontroll csoport, legalább 5 energiprosent. A beavatkozások is elmúlt több, mint 4 hét. Kilenc vizsgálat szerepel az elemzésben, ezek összesen 418 résztvevők (minden vizsgálat 11-102 résztvevők). A fehérje bevitel høyproteindiettene volt, 25-ről 32 energiprosent.

Vektresultatet több volt a høyproteindiettens szívességet a legtöbb tanulmányok (kivéve egyet). Ha a tanulmányok láttak egy, høyproteindiettene társul egy nagyobb fogyás 2 kiló. A különbség statisztikailag szignifikáns volt, csak az egyik vizsgálatban (Daly et al.), amikor kizárták az elemzés volt a különbség a között, hogy a diéta az 1 kg-ot, de már nem fontos. Høyproteindiettene adott jelentősen nagyobb chocolate slim langtidsblodsukkeret (-0,52 % – os HbA1c (glykert a hemoglobin, a)), de főleg között a magasabb HbA1c az első helyen. chocolate slim voltak jelentős hatással lipidprofilen (trigliceridek, HDL, LDL, teljes koleszterin), vagy a vérnyomás.

Chocolate slim- mellékhatások –Chocolate slim- mellékhatások –   hoz rossz   hoz rossz

Ezek az eredmények azt sugallják tehát, hogy az étrend gazdag fehérje hasznos lehet a csökkentést vállalt a 2-es típusú cukorbetegek, valamint, hogy nincs káros hatással a vér cukor-vagy lipidprofiler. Metaanalysen nem mond semmit arról, hogy a hatása a test összetételét. Sem a vizsgálatok időtartama nem több, mint 24 hét alatt, úgy, hogy a hosszú távú következmények ismertek.A fehérje táplálék forrása, aminosavak, nitrogén -, energia. A fehérje alkotja, aminosavak, néhány esszenciális (nélkülözhetetlen): Izoleucin, lizin, metionin, chocolate slim , treonin, triptofán, valin, hisztidin. Arginin, cisztein, glutamin, glycine, prolin, a tirozin nevű “feltételes”, aminosavak, ha általában nem nélkülözhetetlenek, de bizonyos körülmények között, ahol a test saját aminosyresyntese nem tudja kielégíteni.

Proteinbehovet az a minimális mennyiségű fehérjét kell fenntartani nitrogenbalansen (az egyensúlyt nitrogeninntak, nitrogenutskillelse). Növekedése során, egy pozitívnak kell lennie a nitrogenbalanse, míg a felnőttek kellett volna egyenlő bevitel csökkenése, a nitrogén, ahol lehet kapni a fehérje.Az egészséges felnőttek számára a napi szükséglet a nitrogén átlagosan 105 mg / testtömeg-kilogramm, azaz. 0.66 gramm magas minőségű fehérjét testtömeg-kilogrammonként (magas minőségű fehérje az a fehérje, az optimális chocolate slim ). Valami azonban nagyobb szükség van, mint az átlag, így az ajánlott bevitel legalább hozzávetőlegesen 0.8 gramm fehérje / kg / nap. Ez elég magas ahhoz, hogy fedezze a szükségleteit több mint 97% – a a lakosság, de magasabb, mint az, hogy szükség van a többség. A gyermekek, fiatalok éves kor alatt a 18 év alatt kell elérni nitrogenbalanse is 0.66 gramm fehérje fontonként, de ők is több kell a fehérje a növekedéshez.

liniske tanulmányok azt mutatják, hogy høyproteindietter többé-kevésbé chocolate slim haszna a tömeg, összehasonlítva a standard kalorireduserte diéták hosszú távon. Milyen eszközei vannak egy magas proteininntak tekintik előnyös?

Chocolate slim-megjegyzések – kompozíció – összetevők

Hatással van a súly, magas proteininntak befolyásolja az energia-egyensúly. A fehérje serkenti a metthetshormonene PYY, GLP-1, glukagon, valószínűleg ez az oka annak, hogy a fehérje biztosítja a nagyobb jóllakottság érzését képest szénhidrátok, pedig ahhoz vezethet, hogy egy csökkentett chocolate slim diéta.

Emellett a fehérje növeli metthetsfølelsen, magas proteininntak növeli az energia felhasználás növelésével, az úgynevezett étrend-okozta hőtermelés (DIT), vagy az étel termikus hatás, amely a felhasznált energia mennyisége megemészteni, szállítás, tárolás a tápanyagok. Egy normális diéta NEM 10-15% – a teljes energiafogyasztás a nap folyamán. Fehérje, szénhidrát, zsír, fehérje a legmagasabb ez az arány, tehát kb. 20-35% – a az energia, a fehérje megy keresztül (több proteintyper egy termikus hatás). A szénhidrátok, zsírok, de nem fehérje, lehet, hogy egy alacsonyabb termikus hatás az emberek az inzulin rezisztencia.Kalória az kalória, fehérje, a legnagyobb töltés tápanyag, a diéta.

Chocolate Chocolate slim- mellékhatások –   hoz rosszslim – – hol lehet vásárolni – mercadona – gyógyszertárak – ár – Amazon – fórum, a vatera piacterén, ebay

chocolate slim több fehérje, annyira, hogy már egy vonzó stratégia a bl.egy. fogyni (egyesek úgy vélik, hogy lavkarbodietters hatás okozta a magas proteininntak, nem alacsony bevitt szénhidrátok). Másrészről a magas proteininntak is elhelyezett összefüggésben a fokozott szív-érrendszeri betegség halálozási. Egy nemrég chocolate slim meta-analízis a Nutrition Journal által chocolate slim , Hoffmann javaslom azonban, hogy vannak különbségek a magas lavproteindietter amikor a fogyás, illetve kockázati tényezők a szív-érrendszeri betegség. Kalorirestriksjon, vektnedgang vezet alacsonyabb energiafogyasztás a többi, mert a testsúly, illetve a zsírmentes testtömeg (bl.egy. az izmok, a csontok) csökken. Egy nemrégiben végzett kutatások kimutatták, hogy a magas proteininntak tesz veszít kevesebb, zsírmentes tömeg a diéta chocolate slim , ezért az égés, csökken kisebb mértékben. Ez valószínű, hogy előnyös feltételeket a magas valószínűsége egyre vissza a tömeg után slankekur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *